Eric Jonkman

WIE IS ERIC JONKMAN?

Wie is Eric Jonkman?

ZO WAS HET VROEGER …

De jongste telg uit een gezin van vijf.
Mijn liefde en oog voor bijzondere objecten en interieur is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader was een “handige Harry”. Wat mijn moeder tot in detail kon bedenken, voerde hij uit. Mijn ouders bezochten markten in binnen- en buitenland om aparte spullen te vinden. Wat ze daar kochten, kreeg – opgeknapt door mijn pa – in perfecte staat een plekje in ons interieur. Omdat ik de jongste was mocht ik mee naar de markten: niet altijd naar mijn zin, want ik speelde liever buiten met mijn vriendjes. Maar daar is wel het zaadje geplant en is mijn liefde voor alles wat met mooie objecten te maken heeft ontstaan: van iets wat de tand des tijds doorstaan heeft, weer iets maken dat past in de huidige tijd. Besmet met de “handen uit de mouwen” mentaliteit en het ondernemerschap van mijn ouders – overgoten met mijn eigen stijl – probeer ik mezelf constant naar een hoger niveau te brengen.

EN ZO IS HET NU …

Mijn stijl is Eclectisch met een mix van Art Deco en minimalisme. De jaren 20 vind ik een interessante periode, waar veel is gebeurd op gebied van interieur en bouw. Hiervan zien we nog steeds veel terug in hedendaagse interieurs.

Mijn visie is dat een interieur mee moet groeien. Objecten die een bijzondere – emotionele – waarde hebben voor de klant, zal ik altijd meenemen in het ontwerpproces.

Mijn grootste kracht is visualiseren: dat wat de klant voor ogen heeft – en zich vaak niet weet voor te stellen – kan ik beeldend en tot in de kleinste details uitwerken. Ook bij de vervolgstappen en de uiteindelijke uitvoering kan ik meedenken en begeleiden.

Ik heb een aantal freelance opdrachten uitgewerkt. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan bij Sutherland design. In mijn periode als hotel designer hebben we met een geweldig team mooie projecten ontworpen en gerealiseerd.

SAMENVATTEND …

Bent u op zoek naar een interieurontwerper, heeft u een mooi object dat u graag weer in perfecte staat wilt toevoegen aan uw interieur of zoekt u nieuwe interieuritems, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Met uw wensen als belangrijkste uitgangspunt, zoeken we samen naar het mooiste eindresultaat.

Met vriendelijke groet,

Eric Jonkman | E10 Design